Rosa Mora Valls

L’inici de la meva activitat professional es va centrar en el treball terapèutic amb infants, adolescents i famílies, tasca que vaig realitzar des de la psicologia dinàmica, tant en l’àmbit públic com en el privat.

Sóc cofundadora de CRIA, centre de Barcelona especialitzat en adopció i acolliment. La meva experiència professional en aquest àmbit ha crescut i evolucionat des de la preadopció a la postadopció i, actualment, amb l’acompanyament psicoterapèutic a joves i adults/es adoptats/es.

El meu interès professional, en els darrers vint-i-cinc anys, s’ha centrat en aprofundir en el coneixement dels factors de protecció que poden reparar les conseqüències dels factors de risc presents a les infàncies vulnerades. La meva formació continuada s’ha emmarcat dins la psicologia relacional, la teoria del vincle i les bases de la neurobiologia del desenvolupament.

Més enllà de l’especialitat en adopció, no he deixat mai d’acompanyar, com a psicoterapeuta, a persones que presenten conflictes d’ordre divers durant l’adolescència, la joventut o en la vida adulta. Actualment, aquesta és la meva activitat professional principal a NiudA, centre en el que m’he incorporat en els darrers anys, alhora que segueixo formant part de l’equip de CRIA.

Al meu entendre, l’experiència psicoterapèutica ofereix a la persona la revisió de conflictes interns i externs, influenciats pel context social i familiar, a través d’una relació de confiança, llibertat i confidencialitat amb el/la terapeuta. El procés terapèutic pretén aportar un millor coneixement personal així com aconseguir un millor benestar emocional i relacional.

En la vesant docent participo, des de fa anys, en diferents màsters. He estat membre col·laboradora del grup de recerca de la UAB.

Des de NiudA participem en la formació i supervisió de professionals vinculats a la infància en risc així com en l’organització i realització de grups de suport i xerrades per famílies i docents.

Link to: Rosa Mora VallsLink to: Núria Martorell FernándezLink to: Núria Ruiz Ribot

© Copyright - Niuda