Núria Martorell Fernández

Els meus inicis com a psicòloga parteixen de la intervenció psicosocial en l’àmbit de la violència intrafamiliar i la infància en risc. Va ser en aquest àmbit que em vaig començar a interessar en la psicoteràpia i en l’acompanyament emocional de persones que han viscut experiències traumàtiques i de violència.

És aleshores que inicio els estudis en Teràpia familiar sistèmica, model que m’ha permès comprendre millor el context relacional i la influència de les dinàmiques familiars en les vivències individuals .

A part del model sistèmic, també treballo des d’altres perspectives teòriques, com la Tª del Vincle Afectiu i les bases de la neurobiologia del desenvolupament.

Sóc cofundadora de NiudA, centre especialitzat en l’atenció terapèutica a famílies i a infàncies vulnerades per experiències traumàtiques. Des d’aquesta especialitat he acompanyat a moltes famílies, infants, adolescents i joves adoptats i acollits. Aquesta experiència m’ha aportat un gran coneixement com a psicoterapeuta en l’àmbit de l’adopció i l’acolliment familiar.

Paral·lelament també treballo amb infants, famílies , adolescents , joves i adults que puguin necessitar assessorament o acompanyament psicoterapèutic.

Entenc la psicoteràpia com un procés que facilita l’auto comprensió amb la finalitat d’identificar les capacitats i habilitats personals, per fer front a les dificultats i assolir una major autonomia i benestar emocional.

En l’àmbit docent, he realitzat formacions de violència de gènere amb professionals sanitaris i sóc professora col·laboradora de la UOC en el Màster de psicologia Infantil i juvenil.

Des de NiudA participo en la formació i supervisió de professionals vinculats a la infància en risc així com en l’organització i realització de grups de suport i xerrades per a famílies i docents.

Link to: Rosa Mora VallsLink to: Núria Martorell FernándezLink to: Núria Ruiz Ribot

© Copyright - Niuda