Qui som

NiudA neix l’any 2012 amb el desig d’esdevenir un centre especialitzat en l’atenció psicològica a nens i nenes amb infàncies vulnerades i a les seves famílies. Al llarg dels anys, NiudA ha obert noves perspectives i ha incorporat altres professionals. Actualment, l’equip NiudA el formem la Núria Ruiz, la Núria Martorell i la Rosa Mora.

NiudA és un centre dedicat a promoure el benestar emocional, la salut mental i l’autonomia de les persones en les diverses etapes de la seva vida, des de la infància i fins a la vida adulta. Les professionals de NiudA som, alhora, especialistes en adopció i acolliment.

Des d’on treballem

El benestar i la qualitat de vida és la nostra finalitat. Treballem des de la proximitat, teixint una relació terapèutica personalitzada. Creiem que cada persona ha de ser acompanyada amb un tracte especialitzat i proper.

Entenem la salut mental des d’una mirada dinàmica, relacional i sistèmica, incorporant també en el nostre cos teòric perspectives com la Teoria del Vincle afectiu i dels models explicatius del Trauma i del neurodesenvolupament.

Valors

Els valors que guien el nostre treball són la confiança, el compromís, el rigor i l’honestedat.

Equip

Link to: Núria Martorell FernándezLink to: Núria Ruiz RibotLink to: Rosa Mora Valls
Link to: Núria Martorell FernándezLink to: Núria Ruiz Ribot
Link to: Rosa Mora VallsLink to: Núria Ruiz Ribot
Link to: Núria Martorell Fernández
Link to: Núria Ruiz Ribot
Link to: Rosa Mora Valls
© Copyright - Niuda