NiudA

Espai de Psicoteràpia i Vincle

Qui som

_DSF1027

NÚRIA MARTORELL FERNÁNDEZ  i  NÚRIA RUIZ RIBOT.

Psicòlogues col.15.356  i  15.653

Psicòlogues,  formades en Teràpia Integradora , Terapia familiar sistèmica  (Universitat de Girona)  i  Traumaterapia infantil sistèmica (IFIV Barcelona).

Hem treballat durant més de 10 anys,  intervenint amb infants, adolescents i  famílies amb situació de risc i/o vulnerabilitat i acompanyant a  persones i famílies en el seu procés de creixement.

Cofundadores de l’Associació Kilalia de teatre Social i de l’oprimida: que treballa amb el teatre com a eïna de reflexió i canvi social

Actualment la nostra activitat professional es centra a Niuda, Psicoteràpia i Vincle on exercim les tasques de direcció, acompanyament psicoterapèutic, l’assessorament /supervisió  a famílies  i professionals de l’àmbit de l’infància en risc, l’adopció i l’acolliment familiar.

IMG-20170419-WA0000

ALBA BONMATÍ SANCHEZ.

Psicopedagoga col. 1.410

Psicopedagòga i educadora social, formada en diagnòstic i intervenció neuropsicopedagògica, en estimulació neurocognitiva i estimulació primerenca.

Ha treballat durant 7 anys realitzant suport socioeducatiu a persones amb discapacitat intel.lectual, i des de 2011 realitza acompanyament educatiu  psicopedagògic a infants amb dificultats de caràcter emocional i/o d’aprenentatge i a les seves famílies.

Actualment compagina la seva tasca com a psicopedagoga amb la d’educadora social atenent a infants i famílies en situació de risc i/o vulnerabilitat